Despre mine

George Cruceru, Time Studio Ploiesti

Creez amintiri...

Evenimentele importante din viața ta trebuie imortalizate iar privirea acelor fotografii trebuie să reușească să te facă să resimți emoțiile prin care ai trecut.
Îmi place să surprind bucuria și emoția în forma lor pură, nu regizate... pe scurt, îmi plac instantaneele.
Încă nu m-am hotărât ce tip de fotografie îmi place mai mult, toate îmi sunt dragi și fiecare vine la pachet cu rezultate extraordinare care te încurajează să explorezi și mai mult.
Îmi place să primesc feedback din partea celor cu care interacționez.
Vreau să știu că ești mulțumit!

Cu drag,
George Cruceru

Image

Laura Baganagiu

Consider că dincolo de experiența profesională contează și legătura umană. Profesionalismul vostru este dublat de o implicare personală imposibil de descris în cuvinte și care m-a impresionat. Rezultatul este o experiență unică, o bucurie, iar rezultatele finale sunt nu numai fotografiile extraordinare ci și amintirile de neuitat.

Image

Andreea Albu

Mă bucur că ai fost in cele mai frumoase momente din viata noastra, și că ne-ai oferit cele mai frumoase fotografii. Esti un om care iubește ceea ce face. Mulțumim!!

Image

Maria David

Mulțumim omului George, mulțumim fotografului George Cruceru, mulțumim celui care ne-a redat în imagini o zi de neuitat! Iti multumim pentru ca ne-ai facut sa ne simtim ca niste actori si pentru ca ai transmis atat de frumos emotiile noastre in imagini!